eur:
388.37
usd:
360.41
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Medencék a Palatinus strandon, a Margitszigeten 2020. május 21-én. Öt budapesti strandfürdőt - a Palatinust, a Paskált, a Rómait, a Csillaghegyit és a Pesterzsébetit - megnyitnak május 30-án, a hatodikat, a Pünkösdfürdőit pedig június 15-én - jelentette be Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatóján. A zárt fürdőket a jelenleg érvényes szabályozás szerint még nem nyithatják meg.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Hőségriadó a strandokon: hosszabb a nyitvatartás

Szerdán és csütörtökön egy órát rá lehet húzni a fővárosi fürdőkben.

Az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriadóra való tekintettel a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett fürdők és strandok – a Rudas és Dandár fürdők kivételével – július 7-én és 8-án, azaz szerdán és csütörtökön egy órával tovább tartanak nyitva.

Így a Széchenyi, Gellért, Lukács, Palatinus, Paskál, Pesterzsébeti, Római, Csillaghegyi és a Pünkösdfürdői strandfürdő is este 8 óráig várják a hűsölni és kikapcsolódni vágyó vendégeket – közölte a cég.

Javasolják, hogy a fürdőbelépőt már otthon vásárolják meg, hogy a nagy melegben ne kelljen sorba állni a pénztáraknál.

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×