eur:
391.94
usd:
359.55
bux:
72390.94
2024. július 16. kedd Valter
Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere beszédet mond a budapesti Koreai Kulturális Központ avatóünnepségén 2019. november 18-án. A háromemeletes kulturális komplexumban százfős színházterem, kiállítóterek, szemináriumi termek, bemutatókonyha, többezres állományú könyvtár, gyermekkönyvtár, teapavilon és taekwondo edzőterem is található.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Ellenzéki vezetésű kerület támogatja Áder János alapítványát

Őrsi Gergely, Budapest II. kerületének polgármestere félmilliós támogatást jelentett be.

Ader János köztársasági elnök vasárnap jelentette be, hogy feleségével, Herczegh Anitával alapítványt szerveznek a koronavírus miatt árván maradt gyerekek támogatására.

Őrsi Gergely, a II. kerület ellenzéki polgármestere az első között nyilvánította ki, hogy támogatják a köztársasági elnök alapítványát.

„A koronavírus-járvány leküzdése, majd a járvány következményeinek kezelése pártpolitikán felülálló ügy. A koronavírus áldozatai nem ellenzékiek vagy kormánypártiak, hanem embertársaink, szomszédaink. Az árván maradt gyermek segítése mindannyiunk feladata.

Dr. Varga Előd Bendegúz alpolgármesterrel közösen úgy döntöttünk, hogy 500 ezer forint adománnyal csatlakozunk Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által alapított Regőczi István Alapítványhoz, melynek célja a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítése. Természetesen ezen az anyagi támogatáson túl is mindenben segíti majd a II. kerület önkormányzata a programot” – írja posztjában a polgármester.

Támogatjuk a járvány miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítványt A koronavírus-járvány...

Közzétette: Őrsi Gergely2021. április 18., vasárnap

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Elhagyta a Krímet az utolsó orosz járőrhajó, Zelenszkij megszólalt az Orbán-látogatásról – Háborús híreink kedden

Elhagyta a Krímet az utolsó orosz járőrhajó, Zelenszkij megszólalt az Orbán-látogatásról – Háborús híreink kedden

Az ukrán haditengerészet bejelentette, az utolsó orosz járőrhajó is elhagyta a megszállt Krím félszigeten található bázist, és „nagy valószínűséggel” más kikötőbe helyezik át. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök korrektnek nevezte Orbán Viktor hó eleji látogatását, hangsúlyozva, hogy a két országnak erős, baráti viszonyt kell kialakítania. Donald Trump J. D. Vance-t választotta alelnökjelöltjéül, aki korábban Ukrajna katonai támogatása mellett érvelt, illetve szerinte Kijevnek területi engedményeket kellene tennie Oroszország felé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×