eur:
369.15
usd:
345.55
bux:
48139.46
2023. június 5. hétfő Fatime
Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere beszédet mond a budapesti Koreai Kulturális Központ avatóünnepségén 2019. november 18-án. A háromemeletes kulturális komplexumban százfős színházterem, kiállítóterek, szemináriumi termek, bemutatókonyha, többezres állományú könyvtár, gyermekkönyvtár, teapavilon és taekwondo edzőterem is található.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Ellenzéki vezetésű kerület támogatja Áder János alapítványát

Őrsi Gergely, Budapest II. kerületének polgármestere félmilliós támogatást jelentett be.

Ader János köztársasági elnök vasárnap jelentette be, hogy feleségével, Herczegh Anitával alapítványt szerveznek a koronavírus miatt árván maradt gyerekek támogatására.

Őrsi Gergely, a II. kerület ellenzéki polgármestere az első között nyilvánította ki, hogy támogatják a köztársasági elnök alapítványát.

„A koronavírus-járvány leküzdése, majd a járvány következményeinek kezelése pártpolitikán felülálló ügy. A koronavírus áldozatai nem ellenzékiek vagy kormánypártiak, hanem embertársaink, szomszédaink. Az árván maradt gyermek segítése mindannyiunk feladata.

Dr. Varga Előd Bendegúz alpolgármesterrel közösen úgy döntöttünk, hogy 500 ezer forint adománnyal csatlakozunk Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által alapított Regőczi István Alapítványhoz, melynek célja a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítése. Természetesen ezen az anyagi támogatáson túl is mindenben segíti majd a II. kerület önkormányzata a programot” – írja posztjában a polgármester.

Támogatjuk a járvány miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítványt A koronavírus-járvány...

Közzétette: Őrsi Gergely2021. április 18., vasárnap

Címlapról ajánljuk
Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

Elköszönt Ibra, a futball Muhammad Alija, a magyarok réme

A király üdvözletének nevezte a La Gazzetta dello Sport a vasárnap este elbúcsúzott Zlatan Ibrahimovicnak a szavait: „Itt az ideje, hogy azt mondjam a futballnak: ciao. De nem nektek. Örök életemre milanista maradok. Az új évezred első, majdnem negyedszázadának egyik legkülönlegesebb futballistája tomboló ünneplést kapott a San Siro hetvenezer nézőjétől.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×