eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere beszédet mond a budapesti Koreai Kulturális Központ avatóünnepségén 2019. november 18-án. A háromemeletes kulturális komplexumban százfős színházterem, kiállítóterek, szemináriumi termek, bemutatókonyha, többezres állományú könyvtár, gyermekkönyvtár, teapavilon és taekwondo edzőterem is található.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Ellenzéki vezetésű kerület támogatja Áder János alapítványát

Őrsi Gergely, Budapest II. kerületének polgármestere félmilliós támogatást jelentett be.

Ader János köztársasági elnök vasárnap jelentette be, hogy feleségével, Herczegh Anitával alapítványt szerveznek a koronavírus miatt árván maradt gyerekek támogatására.

Őrsi Gergely, a II. kerület ellenzéki polgármestere az első között nyilvánította ki, hogy támogatják a köztársasági elnök alapítványát.

„A koronavírus-járvány leküzdése, majd a járvány következményeinek kezelése pártpolitikán felülálló ügy. A koronavírus áldozatai nem ellenzékiek vagy kormánypártiak, hanem embertársaink, szomszédaink. Az árván maradt gyermek segítése mindannyiunk feladata.

Dr. Varga Előd Bendegúz alpolgármesterrel közösen úgy döntöttünk, hogy 500 ezer forint adománnyal csatlakozunk Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által alapított Regőczi István Alapítványhoz, melynek célja a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítése. Természetesen ezen az anyagi támogatáson túl is mindenben segíti majd a II. kerület önkormányzata a programot” – írja posztjában a polgármester.

Támogatjuk a járvány miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítványt A koronavírus-járvány...

Közzétette: Őrsi Gergely2021. április 18., vasárnap

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×