eur:
393.27
usd:
367.42
bux:
66499.59
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor: egy hónapig a nyitáson dolgozunk

A kormányfő információkat kért a családügyi civil szervezetektől is.

Mit arról az Infostart is beszámolt, Orbán Viktor hétfőn családügyi civil szervezetek képviselőivel ült le tárgyalni, hogy meghallgassa, mit javasolnak az újranyitáshoz és azutánra. A találkozóról egy videó is felkerült a netre, amelyben a miniszterelnök azt mondja:

"Egy hónapig a nyitáson dolgozunk, ez a mi dolgunk. Össze kell gyűjteni a gondolatokat meg a javallatokat, hogy a nyitás mit is jelent azon kívül, hogy lehet dolgozni, van fizetés, a gyereket be lehet adni az iskolába, óvodába – szóval mit kell még a nyitás után megoldani. Ezekre nekünk szükségünk van, ezért szeretném önöket kérni és biztatni, hogy gyűjtsék össze és adják oda nekünk, hogy mit kell másként csinálni ahhoz képest, amit szoktunk, egy ilyen poszt-Covid időszakban."

Orbán Viktor ismét kijelentette, hogy addig nem lehet nyitás, amíg az összes 65 év feletti regisztráltat be nem oltották. A kormány múlt héten egy héttel, március 29-ig meghosszabbította a jelenleg érvényben lévő szigorított szabályok és a lezárások érvényességét.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×