eur:
393.77
usd:
365.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer (KRÉTA) bejelentkezési oldala egy táblagépen a Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskolában 2020. március 19-én. A Nagykanizsai Tankerületi központ a koronavírus-járvány miatti zavartalan digitális oktatás érdekében 48 eszközt osztott ki rászoruló tanulóknak az átmeneti időszakra.
Nyitókép: MTI/Varga György

Az első általános iskolai digitális tanítási napon lehalt a Kréta-rendszer

Megérkeznek a feladatok, csak nem lehet megnyitni őket.

A középiskolások már jó ideje digitális tanrendben dolgoznak, az általános iskolásoknak és családjaiknak csak most kezdődnek a nehéz napok. A legkisebbeknek a Kréta rendszerben tartanának online órákat. Van, ahol már az első napon is terveztek digitális órát tartani, de vannak iskolák, ahol a feladatokat küldik csak ki a Kréta rendszerben, hogy otthon ezeket megoldják szüleikkel a gyerekek.

Csakhogy a Kréta-rendszer lehalt rögtön az első online oktatási napon. A legtöbb általános iskola szülői Facebook-csoportjában ma reggel azt próbálják kitalálni, akkor most mi lesz – írja a Blikk. A feladatok megérkeznek, ám amikor a szülők megpróbálnak belépni, és megnyitni a kapott feladatot, a Kréta-rendszer ezt írja ki: „Váratlan hiba történt, próbálkozzon később újra!”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×