eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Nyitókép: bpiautosok.hu

Sokkoló felvétel: millimétereken múlt a frontális ütközés

Vélhetően a mobilját nézegetve hajtott kis híján a biztos halálba egy autós Mogyoródnál.

A bpiautosok.hu egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a Mogyoród és Szada között történt esetet. A felvételen látható, hogy egy autó furcsán mozog az úton, valami – vélhetően a mobiltelefonja – elvonja a sofőr figyelmét, ezért elkezd a szemközti sávba áttérni, ahol szemből nagy sebességgel érkezik egy kamion.

Tizedmásodperceken múlott az óriási frontális karambol, ami előreláthatólag az autósra nézve végzetes lett volna, de vélhetőleg az őt követő autósok sem könnyen úszták volna meg az esetet.

Címlapról ajánljuk
A közel-keleti konfliktusból is könnyen lehet világháború - mondta Menczer Tamás

"A közel-keleti konfliktusból is könnyen lehet világháború" - mondta Menczer Tamás

Magyarország békéjének, biztonságának és békepártiságának megőrzése folyamatos küzdelem - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, amelyben a közel-keleti háború veszélyeiről is beszélt.

Precedens értékű ítélet: Svájcban életveszélybe sodorják az idős nőket

Példa nélküli ítéletet hozott az Emberi Jogok Európai Bírósága (ECHR), amikor helyt adott 2500, 70 évnél idősebb svájci nő keresetének. A keresetük szerint kormányuk nem tett eleget a klímaváltozás elhárításáért és „gyenge fellépése alapvető emberi jogokat sért”. A döntés megnyitja az utat hasonló perek előtt más európai országokban is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán rakéták százait zúdította Izraelre, az Egyesült Államok is beavatkozott a támadásba – Híreink a Közel-Kelet újabb háborújáról

Irán rakéták százait zúdította Izraelre, az Egyesült Államok is beavatkozott a támadásba – Híreink a Közel-Kelet újabb háborújáról

Szombaton megindult a Irán beígért támadása Izrael ellen. Az offenzívában rakéták százait indították a zsidó állam területe ellen, ám azokat a légvédelem semlegesítette. Teherán bejelentette, hogy a több mint 200 drónt és rakétát lőttek ki, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekintik. Nem ért ezzel egyet a jeruzsálemi vezetés, amely megtorlásról beszél. Az Egyesült Államok is hozzájárult a támadás elhárításához, több eszközt is kilőttek a Jordánia valamint Szíria felett. Cikkünk folyamatosan frissül a legfrissebb eseményekkel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×