eur:
394.07
usd:
364.96
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Donáth Anna Júlia, a Momentum képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Donáth Anna jobbulást kívánt, Varga Judit megköszönte

A Momentum EP-képviselője a Facebookon reagált az igazságügyi miniszter bejelentésére, miszerint a kedden elvégeztetett koronavírus-tesztje pozitív lett.

Mint arról beszámoltunk, Varga Judit az elmúlt napon maga tájékoztatott állapotáról a közösségi médiában. A hírre Donáth Anna az alábbiakat közölte:

„Most értesültem Varga Judit Facebook-bejegyzéséből, hogy pozitív lett a miniszter koronavírus-tesztje. Senkinek sem kívánom, hogy ezzel a megpróbáltatással kelljen szembenéznie. Nem kívánom, hogy aggódással teljen az élete, akár saját maga, akár a szerettei miatt. A mi vitáinkat részemről kizárólag az érvek és tettek határozták meg, az ezekhez társuló felelősségről szóltak. Ember embernek csak kritikusa lehet, de az életnek és halálnak csak egy ura van. Az életünk és egészségünk ugyanis Istentől kapott jó – őszintén kívánom, hogy Varga Judit is mielőbb legyen jobban, és hogy családja egyik tagjának se kelljen szembenéznie a vírus súlyos következményeivel” – fogalmazott a Momentum európai parlamenti képviselője.

Varga Judit tárcavezető a gesztust a bejegyzés alatt kommentben megköszönte.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×