eur:
392.84
usd:
366.69
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. december 13-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Koronavírusos lett a Fidesz kommunikációs igazgatója

HollIk István a hét elején lett rosszul, és a Tranzit fesztiválhoz közeledve kért tesztelést.

Pozitív lett Hollik István koronavírustesztje - közölte a politikus közösségi oldalán.

Múlt szombaton járt egy magánrendezvényen, ezt követően kezdte rosszul érezni magát, és azonnal elszigetelte magát, és minden kontaktját leadta a hatóságoknak, "ez érinti több, kormánypárti politikustársamat" - fogalmazott a közlésben.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozza, hogy egész nyáron nem volt külföldön, és "minden szabályt betartott".

Ismert, korábban a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs kényszerült hatósági házi karanténra. Idő közben Dióssi Csaba dunakeszi polgármester is erre a sorsra jutott, hasonló okokból.

Hollik István az Azonnalinak elmondta: a múlt szombati magánrendezvény egy kerti parti volt, ugyanaz, amely után Orbán Balázs és Gulyás Gergely is karanténba kényszerült.

A fideszes szóvivő a 24.hu-nak arról beszélt, hogy az eseményen viszonylag kevesen vettek részt, és a meghívottak a szabad ég alatt tartózkodtak, ezért nem hiszi, hogy bárkit megfertőzhetett.

A portál információi szerint a partit Schaller-Baross Ernő Balaton-felvidéki kúriáján tartották. Schaller-Baross is Gulyás minisztériumában dolgozik, nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkári poszton.

A Tranzit fesztivált - ami jelenleg is zajlana - a szervezők szerdán mondták le, körükben ugyanis szintén felütötte fejét a járvány.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×