eur:
392.83
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Közös zászlólengetés a 27. Sziget fesztiválon az óbudai Hajógyári-szigeten 2019. augusztus 10-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Koronavírus a szervezők között, elmarad a fesztivál, amelyen Orbán Viktor is beszélt volna

Lefújták a Tranzitot, csütörtökön kezdődött volna, és a miniszterelnök mellett kormánytagok és ellenzékiek is szerepeltek volna.

A Tranzit szervezői között is megjelent a koronavírus, ezért a fesztivál szervezői úgy döntöttek, lefújják a rendezvényt, amelyen több kormánytag, köztük Orbán Viktor miniszterelnök is megjelent volna.

„Sajnos az élet megint közbeszólt. (...) Úgy döntöttünk, hogy a Tranzit Közéleti Évadnyitó rendezvényt elhalasztjuk” – jelentették be a rendezvény szervezői a Facebookon. Az új időpontról később döntenek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Sajnos az élet megint közbeszólt. A Tranzit szervezői között is megjelent a koronavírus, ezért úgy döntöttünk, hogy a...

Közzétette: Tranzit2020. augusztus 26., szerda
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×