eur:
390.84
usd:
365.41
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Budaörsön pozitív lett öt bölcsődei dolgozó vírustesztje

Minden óvodai és bölcsődei dolgozót letesztelt az önkormányzat, összesen 215 főnél végezték el a vizsgálatot még az intézmények május 25-i nyitása előtt.

Az önkormányzat honlapjára felkerült közlemény szerint a 215 munkatárból öt egyébként tünetmentes dolgozónál lett pozitív a teszt, ők két hétig karanténban lesznek és csak akkor állhatnak munkába, ha a megismételt tesz negatív esz.

Az intézmények helyiségeit és felszereléseit, valamint a játékokat is alaposan fertőtlenítették. Kérik, hogy aki viszi a gyermekét az intézmények valamelyikébe, az tartsa be az elsősorban a gyermekek érkezéséhez és elviteléhez kapcsolódó biztonsági intézkedéseket - írta tájékoztatójában Wittinghoff Tamás polgármester.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Minden idők második legalacsonyabb áramára alakult ki ma a magyar áramtőzsdén a holnapi munkaszüneti napra mínusz 108,16 euró/megawattórás szinten, ami a 6000 MW feletti beépített naperőmű kapacitás, a napsütéses idő és a munkaszüneti nap kombinációja mellett született. Ez, és az elmúlt napokban kialakult mínusz 40-60 euró körüli napközbeni árszintek még komoly következményekkel járhatnak a naperőmű piac egyes szereplői, illetve az ipari energiafogyasztók számára is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×