INFORÁDIÓ 
2020. június 2. kedd
Anita, Kármen

erdőkertes

rendőr

támadás

kés

Bűnügyi helyszínelés 2020. január 23-án Erdőkertesen, ahol egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi késsel megsebesített két rendőrt. V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból a lakására vitték autóval, amikor a férfi - még a hazaérkezés előtt - a nála lévő késsel, előre kitervelten a nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette őket. Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő.

Új részletek az erdőkertesi késes támadásról

Infostart

Megsebesített egy késsel két rendőrt egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi Erdőkertesen – erősítette meg a Pest megyei község polgármestere.

Pásztor László a Facebookon azt írta, V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból a lakására szállították, amikor a férfi - még a hazaérkezés előtt - a nála lévő késsel, "előre kitervelten" a nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette őket.

Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő. V. Lászlót a Gödöllői Rendőrkapitányságon elállították.

A Blikk információja szerint a támadó, V. László a helyi polgárőrség aktív tagja volt korábban, elismerésben is részesült munkája miatt. A polgármester elárulta, hogy az ő ajánlásával került be a szervezetbe. Jól ismerték őt a településen.

A lap szerint a férfinek pár éve fordultak rosszra a dolgai, miután megromlott a viszonya az élettársával. Azért folytattak ellene büntetőeljárást, mert élettársát annyira megverte, hogy annak arca szilánkosra tört. Két éve volt bűnügyi felügyelet alatt, nem hagyhatta el a települést.

A támadó korábban rengeteg videót rakott fel a Facebookra, amiken folyamatosan a hivatalos szerveket szidta, trágár szavakkal becsmérelte a rendőröket – írta a Blikk.

Nyitókép: Bűnügyi helyszínelés 2020. január 23-án Erdőkertesen, ahol egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi késsel megsebesített két rendőrt. MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018