eur:
395.52
usd:
364.8
bux:
65566.65
2024. március 19. kedd Bánk, József
Bűnügyi helyszínelés 2020. január 23-án Erdőkertesen, ahol egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi késsel megsebesített két rendőrt. V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból a lakására vitték autóval, amikor a férfi - még a hazaérkezés előtt - a nála lévő késsel, előre kitervelten a nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette őket. Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő.
Nyitókép: Bűnügyi helyszínelés 2020. január 23-án Erdőkertesen, ahol egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi késsel megsebesített két rendőrt. MTI/Mihádák Zoltán

Új részletek az erdőkertesi késes támadásról

Megsebesített egy késsel két rendőrt egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi Erdőkertesen – erősítette meg a Pest megyei község polgármestere.

Pásztor László a Facebookon azt írta, V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból a lakására szállították, amikor a férfi - még a hazaérkezés előtt - a nála lévő késsel, "előre kitervelten" a nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette őket.

Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő. V. Lászlót a Gödöllői Rendőrkapitányságon elállították.

A Blikk információja szerint a támadó, V. László a helyi polgárőrség aktív tagja volt korábban, elismerésben is részesült munkája miatt. A polgármester elárulta, hogy az ő ajánlásával került be a szervezetbe. Jól ismerték őt a településen.

A lap szerint a férfinek pár éve fordultak rosszra a dolgai, miután megromlott a viszonya az élettársával. Azért folytattak ellene büntetőeljárást, mert élettársát annyira megverte, hogy annak arca szilánkosra tört. Két éve volt bűnügyi felügyelet alatt, nem hagyhatta el a települést.

A támadó korábban rengeteg videót rakott fel a Facebookra, amiken folyamatosan a hivatalos szerveket szidta, trágár szavakkal becsmérelte a rendőröket – írta a Blikk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×