eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A Nyírő Gyula Kórház - Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet és a Róbert Károly Magánkórház közös bejárata a főváros XIII. kerületében, a Lehel úton. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Nyolc budapesti kórház bővítése és felújítása kezdődik el

Minden intézményt jelentősen bővítenek, most kezdődik a tervezés.

A magyarepitok.hu értesülései szerint a Egészséges Budapest Program keretében az Észak-pesti Centrum (ÉPC) társkórházai fejlesztéséhez több mint 3,7 milliárd forint értékben tervezési feladatok kezdődnek meg összesen 8 részben, amelyek az alábbi kórházakat érintik:

  • A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház esetében a meglévő A, B, D és G épületeinek felújításához, valamint új épületek létrehozásához, továbbá egyéb felújítási munkákhoz kapcsolódik a tervezési feladat.
  • A Károlyi Sándor Kórháznál a meglévő főépület felújítását, új épületszárny létrehozását, bontásokat, továbbá egyéb felújítási munkákat foglal magába a fejlesztési terv.
  • Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet meglévő főépületét és "M" épületszárnyát felújítják, valamint új épületszintet és épületszárnyat hoznak létre.
  • Az Uzsoki Utcai Kórházban a meglévő Róna utcai, 3. (Onkológia hotel), 14. és 16. épületek felújításához, új épületrészek és épületek létrehozásához, valamint bontásokhoz kapcsolódnak a munkálatok.
  • Felújítják a Jávorszky Ödön Kórház meglévő főépületét, új épületeket is létrehoznak.
  • A Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház főépületét szintén felújítják, valamint új épületeket és épületrészeket alakítanak ki.
  • A Szent Margit Kórház A, B, C és Nővérszálló épületeinek felújítása, új épületrész és épület létrehozása szintén megkezdődhet.
  • A Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet 1. számú, "A", "B", "G", "Élelmezés", és "Kazánház" épületek felújítása is elstartol, valamint új portaépületet és a telekhatáron kerítést is létrehoznak.
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×