eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Google Térkép

Balesetek az Árpád híd budai hidfőjénél, több kilométeres a dugó

Baleset történt az Árpád hídon a Szentlélek tér vonalában és a Flórián téri felüljárón is

A Flórián téri felüljáró Szentendrei út felé vezető oldalát lezárták, a mintegy másfél óráig tartó zárlatot hat óra előtt oldották fel.

A Szentendrei úti felüljárón megcsúszott, kidöntött egy oszlopot, majd a villamossínekre hajtott egy személyautó - írta a katasztrófavédelem. A rendőrség azt közölte, hogy a baleset a felüljáró Buda felé tartó szakaszán, a Kórház utca magasságában történt. Az elsődleges információk alapján senki nem sérült meg.

Lépésben lehet haladni az Árpád hídon Budára, a dugó a Róbert Károly körúton és a Hungária körúton gyakorlatilag az M3-as autópálya bevezetőjéig tart. Feltorlódott a forgalom a Lehel utcában mindkét irányból a Róbert Károly körút előtt, a Váci úton a Róbert Károly körútnál, valamint a Vörösvári úton a Flórián térig.

A baleset a villamosközlekedést is érintette, az 1-es villamos helyett pótlóbuszokat állítottak forgalomba - amelyek szintén a dugóban araszoltak - az Árpád híd metróállomás és a Bécsi út/Vörösvári út között. A villamosok fél hat óta járnak ismét teljes vonalon, de időbe telik, míg helyreáll a menetrend szerinti közlekedés.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×