INFORÁDIÓ 
2020. július 7. kedd
Apollónia

önkormányzati választás

darázscsípés

szavazatszámláló bizottság

Választók a szavazófülkékben az európai parlamenti (EP) választáson a XI. kerületi Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában kialakított 56-os szavazókörben 2019. május 26-án.

Egy szombati darázscsípés okozott gondot a törökszentmiklósi szavazókörben

Infostart

Az urnákat már lezártak, de még érkeznek a rendkívüli eseményekről szóló beszámolók a választási bizottságokhoz.

Törökszentmiklóson a 15. szavazókörben az egyik nemzetiségi megfigyelőt még szombaton megcsípte egy darázs. Vasárnap 17 óra után jelezte, hogy nagyon dagadt a karja és gennyesedik, lehet, hogy allergiás, mert egyre rosszabbul van. A szavazatszámláló bizottság elnöke telefonon intézkedett és 17.30-kor orvoshoz szállították.

Enyingen a 8. szavazókör szavazatszámláló bizottságának egyik delegált tagja 18 órakor hazament, mert rosszul érezte magát. Tekintettel arra, hogy a bizottság határozatképessége a 4 fő taggal biztosított és mozgóurnázásra már nem kerül sor, így nem látták indokoltnak póttag bevonását.

Balatonvilágoson a helyi választási bizottság elnöke rosszul lett, nem tudta folytatni a munkát. Helyette póttagot hívtak be.

Nyitókép: Választók a szavazófülkékben az európai parlamenti (EP) választáson a XI. kerületi Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában. MTI/Mohai Balázs
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018