eur:
392.25
usd:
366.04
bux:
66786.28
2024. április 26. péntek Ervin
Választók a szavazófülkékben az európai parlamenti (EP) választáson a XI. kerületi Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában kialakított 56-os szavazókörben 2019. május 26-án.
Nyitókép: Választók a szavazófülkékben az európai parlamenti (EP) választáson a XI. kerületi Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában. MTI/Mohai Balázs

Egy szombati darázscsípés okozott gondot a törökszentmiklósi szavazókörben

Az urnákat már lezártak, de még érkeznek a rendkívüli eseményekről szóló beszámolók a választási bizottságokhoz.

Törökszentmiklóson a 15. szavazókörben az egyik nemzetiségi megfigyelőt még szombaton megcsípte egy darázs. Vasárnap 17 óra után jelezte, hogy nagyon dagadt a karja és gennyesedik, lehet, hogy allergiás, mert egyre rosszabbul van. A szavazatszámláló bizottság elnöke telefonon intézkedett és 17.30-kor orvoshoz szállították.

Enyingen a 8. szavazókör szavazatszámláló bizottságának egyik delegált tagja 18 órakor hazament, mert rosszul érezte magát. Tekintettel arra, hogy a bizottság határozatképessége a 4 fő taggal biztosított és mozgóurnázásra már nem kerül sor, így nem látták indokoltnak póttag bevonását.

Balatonvilágoson a helyi választási bizottság elnöke rosszul lett, nem tudta folytatni a munkát. Helyette póttagot hívtak be.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×