eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Villámok a somoskői vár felett Salgótarján közelében 2018. április 30-ra virradó éjjel.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Füstölt az utastér, villám csapott egy kocsiba az M6-oson

Az antennán keresztül csapott bele a járműbe a villám, mérgező füsttel telt meg az utastér, megszűnt a világítás.

Egy 59 éves férfi kért segítséget a Tolna megyei rendőröktől még szombaton, késő este, mert az M6-os autópályán, a Pécs irányába haladó oldalon, a 149-es kilométerszelvénynél a járműve mellé csapott a villám, az autója megállt, és kivilágítatlanul áll a leállósávon.

A Bátaszéki Autópálya Alosztály két munkatársa a helyszínre érve megállapította, hogy a személygépkocsi és motortere intenzíven füstöl, ezért az akkumulátor érintkezőit leválasztották. A helyszíni adatgyűjtés eredményeképpen azt is megállapították, hogy a villám, az autó antennáján keresztül a járműbe csapott, ahol túlhevítette az elektronikai eszközöket és vezetékeket.

A villámcsapás következtében az autó utastere mérgező füsttel telt meg, a világítása megszűnt - olvasható az police.hu portálon. Senki sem sérült meg, a jármű tulajdonosa gondoskodott az autó elszállításáról.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 05:50
×
×
×
×