eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia

Felmondott a 168 Óra főszerkesztője

Tóth Ákoson kívül a két főszerkesztő-helyettes, Lakner Zoltán és Krajczár Gyula is távozik a hetilaptól. A 168 Óra új főszerkesztője Rózsa Péter, a Klubrádió eddigi főszerkesztő-helyettese lesz.

Tóth Ákos, a Népszabadság egykori főszerkesztő-helyettese, aki 2016-ban vette át a 168 Óra irányítását Mester Ákostól a Facebookon jelentette be, hogy a lap tulajdonosaival fennálló föloldhatatlan ellentétei miatt október 1-től távozik posztjáról, és vele tart két főszerkesztő-helyettese is.

Az Index úgytudja, hogy a föloldhatatlan ellentétek egy része anyagi természetű, a lap finanszírozásával egyre több probléma volt, késtek pl. a kifizetések, és ezeket a jelzések ellenére sem sikerült orvosolni.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×