eur:
393.99
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Az M2-es autóút Dunakeszit elkerülő szakasza 2017. február 8-án. A Strabag Építő Kft. és a Strabag AG-ből álló STR+S-M2 Konzorcium nyerte az M2-es Budapest-Vác déli csomópont közötti szakaszának gyorsforgalmi úttá fejlesztésére kiírt nyílt közbeszerzési eljárást, a kivitelezés nettó értéke 32,975 milliárd forint. A kivitelezés, az előkészítő munkálatokkal, várhatóan áprilisban kezdődik és 2019-ben fejeződik be. A fejlesztést követően Budapest és Vác között végig óránként 110 kilométerrel lehet majd haladni.
Nyitókép: Az M2-es autóút Dunakeszit elkerülő szakasza 2017. február 8-án. A fejlesztést követően Budapest és Vác között végig óránként 110 kilométerrel lehet majd haladni. MTI Fotó: Kovács Tamás

Nagy változás jön pünkösd után az M2-esen

Megváltozik kedden a forgalmi rend az M2-es autóút fejlesztése miatt Fót térségében.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a forgalmi rend elsőként a Dunakesziről Fót felé vezető 2101-es út (Fóti út) körforgalma és a Hajcsár út közötti szakaszon módosul az M2-es autóút felett átvezető híd szerkezeti felújítása miatt.

Várhatóan június 11-én egyirányúsítják a forgalmat az érintett szakaszon

Fótról Dunakeszi irányába, így az M2-esre történő felhajtás mindkét településről továbbra is elérhető marad. A hídszerkezet felújítása várhatóan szeptemberig tart.

A 2101-es út és a Hajcsár út csomópontjában körforgalmat építenek ki, emiatt jelzőlámpák telepítésére is szükség lesz június végétől.

A szeptemberig fennálló új forgalmi rend szerint az M2-es autóutat Fót északi részénél, a Németh Kálmán út felé lehet majd elhagyni. Az új kihajtóág megnyitásával egy időben a meglévő Dunakeszi-Fót csomópont lehajtóját ideiglenesen lezárják.

Közölték azt is, hogy az épülő Fót északi csomópontban a nyugati körforgalom befejezéséhez szintén szükség van félpályás forgalomkorlátozásra, amely júliustól augusztus közepéig lesz érvényben.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×