eur:
393.27
usd:
367.42
bux:
66499.59
2024. április 25. csütörtök Márk
Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke beszédet mond a Momentum Mozgalom Európához tartozunk! jelmondattal meghirdetett demonstrációján a fővárosi Hősök terén 2017. május 1-jén, Magyarország uniós csatlakozásának tizenharmadik évfordulóján.
Nyitókép: Marjai János

Elemzők: a Momentum akár a Jobbikot és az MSZP-t is verheti

Csizmadia Ervin szerint jó kérdés, hogy a Gyurcsány-pártból ezek után Dobrev-párt lesz-e, a pártelnöknek ugyanis volt népszerűségi plafonja. A Magyar Nemzetnek értesülései vannak az adatokról.

A magyarnemzet.hu úgy értesült, a szavazatok harmadát már összesítették, ezek alapján a Fidesz 14, a DK 4, az MSZP-P, a Momentum és a Jobbik 1-1 mandátumra számíthat az EP-választásokon.

Ezt kommentálva Pulai András (Publicus) az InfoRádió stúdiójában elmondta, meglehetősen érdekes a kép, az látszik,

a Momentum legyőzheti a Jobbikot és az MSZP-t is.

Csizmadia Ervin (Méltányosság) szerint

jó kérdés, hogy "Dobrev-párt" lesz-e a DK, de az biztos, hogy Gyurcsány Ferenc pártelnök elutasítottsága plafont adott a párt támogatottságának.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×