INFORÁDIÓ 
2019. június 19. szerda
Gyárfás

csizmadia ervin

2019.05.27. 09:02

Elemzők: a Fidesznek érdeke, hogy az Európai Néppártban maradjon

Csak az Európai Néppárt tagjaként tud politikai tényező maradni a Fidesz az európai politikában - vélekedett az InfoRádióban az EP-választást értékelve Pulai András, a Publicus Intézet ügyvezetője. Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója szerint Magyarországról nem lehet mélyrehatóan befolyásolni az európai erőviszonyokat.
2019.05.26. 22:31

Elemzők: Európa-szerte feljöttek a zöldek

Átveszi a szélsőjobboldali gondolatokat a közép, ezért marginalizálódott a szélsőjobb Pulai András szerint. Feledy Botond úgy látja, a zöldek szerepelnek jól Európa-szerte.
2019.05.26. 21:00

Elemzők: a DK-nak sikerült valamire rátalálnia

A Demokratikus Koalíció előrelépését látják elemzők Dobrev Klára színre lépésével. Pulai András szerint az, hogy az ellenzéki szavazók "közlekedőedény-szerűen" működnek, elsősorban a Fidesz érdeke.
2019.01.29. 12:15

Csizmadia Ervin: van egy rendszer, aminek rendszerellenzéke van

A mai magyar ellenzék egy ellenálló típusú ellenzék – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója. Csizmadia Ervin hozzátette: ez nemcsak az utcai politizálást, tiltakozásokat jelenti, hanem az ideologikus felvállalásukat is.
2018.11.19. 15:31

Csizmadia Ervin: évszázados lemaradásban vagyunk az utcai politizálásban

2010 óta az ellenzéki pártok egy része úgy gondolja, hogy a rendszerellenzékiség kevés, ki kell vonulni az utcára és ellenállást kell szervezni – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Csizmadia Ervin. A Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója úgy látja, a következő európai parlamenti és az önkormányzati választásokon nem fog működni a bal- és jobboldali törésvonal, amiben az elmúlt 30 évünket éltük.
2018.05.09. 17:44

Csizmadia Ervin: Konfliktusos kormányzás várható

A demográfiai helyzet javítása, valamint a gazdaság és a biztonság előtérbe helyezése jellemezheti a következő Orbán-kormányt - mondta az Aréna című műsorban Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója.
2018.04.09. 00:10

Elemzők: a baloldal élére a jövőben egy karizmatikus vezető kell

A hódmezővásárhelyi időközi választás hiába adott reményt az ellenzéknek, nem tudott egységet kialakítani, és nem volt olyan karizmatikus vezetője, aki fel tudta volna venni a versenyt Orbán Viktorral - fejtette ki Csizmadia Ervin politológus, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója és Pulai András, a Publicus Intézet vezetője az InfoRádió választási műsorában.
2018.04.08. 20:29

Az elemzők szerint mindkét oldalnak sokat hozhatott a mozgósítás

A részvételi adatokból még nem lehet következtetéseket levonni, mert a kormánypártok és az ellenzékiek is mozgósítani tudtak - mondta Csizmadia Ervin politológus, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója és Pulai András, a Publicus Intézet vezetője az InfoRádió választási műsorában.
2018.01.11. 16:55

Csizmadia Ervin: a hagyományos értelmiségi holdudvarok időszaka lejárt

Ha nem derül ki semmi komoly terhelő információ a kormányról, akkor nehéz lesz a Fideszt legyőzni - vélekedett Csizmadia Ervin politológus az InfoRádió Aréna című műsorában. A Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója szerint a hagyományos értelemben vett értelmiségi holdudvarok időszaka lejárt.
2017.10.02. 20:20

Csizmadia Ervin: se vízió, se tekintélyes vezető

A baloldali ellenzék nem képes megfelelő programot adni, mert nincs megfelelő víziója, és nem képes egy tekintélyes politikust kiállítani - mondta az InfoRádiónak Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója.
2017.06.21. 12:23

Csizmadia Ervin: belefáradtunk, hogy nem lett jólét

A Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója szerint a választók belefáradtak abba, hogy a rendszerváltás egyik nagy ígérete: a jólét megteremtése nem valósult meg. Csizmadia Ervin az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a többciklusos kormányzás nyugat-európai trend.
2017.03.07. 10:11

Elemző: még nem dőlt el, hogy komoly lesz-e a Momentum

Azt, hogy hol helyezkedik el a Momentum a politikai palettán, akkor lehet megmondani, ha lesz eszmei kínálata is a pártnak – mondta a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. CS
2017.02.06. 18:37

"Egy Orbán-Trump találkozó véget vetne a nemzetközi elszigeteltségnek"

A Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója szerint egy Orbán-Trump találkozót követően Magyarország kiléphet a nemzetközi elszigeteltségből. Csizmadia Ervin az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: az új amerikai elnök hatalomra kerülése és a Brexit után egy új világrend alakulhat ki.
2017.02.03. 17:30

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Madár István a Portfolio vezető elemzője és Ürmössy Gergely az Erste Bank Zrt. vezető elemzője, illetve Csizmadia Ervin a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018