eur:
392.96
usd:
365.88
bux:
66584.68
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Három gyermeket hagytak árván az M3-ason karambolozó szülők - megrázó videó

Borzalmas részletek láttak napvilágot az autópálya egyik lehajtójánál történt tragikus balesetről.

Mint korábban az Infostart is beszámolt róla, autóbuszba csapódott egy személygépkocsi péntek reggel, a Kisasszonytéri pihenőhelyen - ez a 92-es kőnél van, Budapest felé. A személyautóban utazók közül ketten életüket vesztették, egy embert mentőhelikopter vitt kórházba; a busz 56 utasa közül senkinek nem lett baja.

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 92-es kilométerében, a Kisasszonytér pihenőben egy parkoló autóbusznak ütközött a személyautó. Fotó: Police.hu.
Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 92-es kilométerében, a Kisasszonytér pihenőben egy parkoló autóbusznak ütközött a személyautó. Fotó: Police.hu.

Az AgriaTV az üggyel kapcsolatban borzalmas helyszíni információkat közölt: a zöld Suzuki első ülésein a hátsó sorban, gyermekülésben utazó gyermek szülei utaztak, ők vesztették életüket, árván hagyva nem csak azt a négyéves gyermeket, akit a busz utasai szabadítottak ki az összeroncsolódott járműből, hanem két másik gyermeket is, akik nem utaztak velük.

A balesetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a csattanás pillanatában a Suzuki körülbelül 100 km/h-val haladt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×