eur:
392.39
usd:
365.61
bux:
66761.63
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Police.hu

Itt az "Év gyorshajtója": brutális száguldás jogsi nélkül Veszprém megyében

Egy személyautó vezetője a megengedett legnagyobb sebesség több mint kétszeresével száguldott a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán - írja a police.hu.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai vasárnap délután a 8-as számú főút 39. kilométerszelvényében, Veszprém felől Várpalota irányába sebesség-ellenőrzésük közben egy személyautót mértek be, ami az adott útszakaszon megengedett legnagyobb sebességet - 110 km/h - átlépve, 226 km/h-val közlekedett.

A 22 éves diósdi sofőrt megállították a megkülönböztető jelzéssel szerelt, civil jellegű szolgálati gépkocsival szolgálatot teljesítő rendőrök.

Az igazoltatáskor a járőrök megállapították, hogy

a férfi egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá az Érdi Rendőrkapitányság 2020. március 5-ig eltiltotta a járművezetéstől.

A 22 éves autóvezetőt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd

a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában helyezték el.

A sebességmérés tapasztalatai azt mutatják, hogy a járművezetők továbbra sem számolnak a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a sofőrök figyelmét, hogy a közlekedési balesetek elkerülése érdekében minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×