eur:
393.52
usd:
364.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Infostart

Rekorddal ünnepelte indulásának egyéves évfordulóját az Infostart

Több mint 150 ezer egyedi látogatója volt március 20-án az Infostart.hu hírportálnak, csaknem napra pontosan egy évvel az után, hogy új külsővel, tartalommal és technikai háttérrel elindult.

Tavaly március közepén teljesen új portálmotorral, friss és a mai követelményeknek megfelelő dizájnnal, az olvasói igényekhez igazodó megoldásokkal jelent meg a hírportálok piacán az Infostart, és az internetes forgalmi adatok szerint gyorsan megkedvelték a hírfogyasztók.

Az első nagy próbája tavaly április 8-án az országgyűlési választás volt, az oldal bírta az olvasói rohamot, pedig 2018-ban aznap regisztrálták a legtöbb látogatót. Szintén nagy és tartós feladat volt a labdarúgó-világbajnokság több mint egy hónapos mérkőzéssorozatának a követése, amelyhez részletes statisztikákkal, adatokkal és egyedi címlappal szolgált a portál a gyarapodó olvasótábornak.

Tavaly a média kategóriában az új külsővel, portálmotorral és tartalommal megjelenő Infostart.hu kapta Az Év Honlapja elismerést. A 12 tagú szakmai zsűri méltatása szerint az InfoRádió készítői által létrehozott, de önállóan működtetett portál mind a technikai megvalósítás, mind tartalmi megoldások tekintetében kiemelkedett a pályázók mezőnyéből. A testület kiemelte, hogy az oldal „a jelen felhasználói szokásokat és trendeket maximálisan követve, mobilon nem egyszerűen ugyanúgy, hanem talán még jobban is működik, mint asztali gépeken”. A reszponzív technológia révén a mobileszközökön is teljes mértékben elérhető az oldal minden írott és audiovizuális tartalma, sőt mostanra az olvasóinak mintegy fele a telefonja vagy táblagépe böngészőjében olvassa az Infostart híreit.

Egyre népszerűbb az Infostart YouTube-csatornája is, a feliratkozók száma dinamikusan növekszik, és egy év alatt több mint háromszorosára emelkedett a követők tábora.

Az Infostart egyre több olvasót vonz, folyamatosan gyarapodik az oldal látogatóinak a száma. A március hozta el az igazi áttörést, mert több napon is jóval több, mint százezer egyedi látogatója volt a hírportálnak, a rekord pedig március 20. volt, amikor több mint 151 ezren olvasták a cikkeit, és több mint 350 ezer oldalt nyitottak meg.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×