INFORÁDIÓ 
2018. december 14. péntek
Szilárda

az év honlapja

infostart

díj

Az Év Honlapja-díjat kapott az Infostart.hu

Az Év Honlapja-díjat kapott az Infostart.hu

Infostart

Az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai pályázatán nyert a hírportálunk.

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre kétszáz nevezés érkezett.

A média kategóriában az idén elindított, új külsővel, portálmotorral és tartalommal megjelenő Infostart.hu kapta Az Év Honlapja elismerést. A 12 tagú szakmai zsűri méltatása szerint az InfoRádió készítői által létrehozott, de önállóan működtetett portál mind a technikai megvalósítás, mind tartalmi megoldások tekintetében kiemelkedett a pályázók mezőnyéből.

"Az új hírportál mintaszerűen nyújtja mindazt, amit egy hírszolgáltatótól elvárunk, mindezt egyszerű, minden zavaró elemtől mentes designnal. Ami ritkaság, hogy a jelen felhasználói szokásokat és trendeket maximálisan követve, mobilon nem egyszerűen ugyanúgy, hanem talán még jobban is működik, mint asztali gépeken" - hangzott a zsűri értékelése.

2018-ban Az Év Honlapja-verseny abszolút győztese Miskolc Megyei Jogú Városának honlapja lett. A díjazottak teljes listája itt érhető el.

A címlapról ajánljuk

Menesztések az NHKV-nál

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. teljes vezetését menesztették...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018