eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Egyirányúsítják a Pasaréti út egy szakaszát

A Szilágyi Erzsébet fasortól a Gábor Áron utcáig - a Pasaréti tér felé - felújítás kezdődik kedden. Változik a Pest felé tartó 5-ös busz útvonala is.

A felújítás első ütemében egyirányúsítják a Pasaréti utat a Pasaréti tér felé az említett szakaszon. Az ideiglenes forgalmi rend várhatóan két hónap múlva módosul újra. A teljes felújítás előreláthatóan őszre készül el - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Gábor Áron utcáról a Szilágyi Erzsébet fasorra nem lehet majd balra kanyarodni, csak a közösségi közlekedés járműveinek. Ezért aki a Szilágyi Erzsébet fasor felé tart, a Pasaréti út-Gábor Áron utca-Torockó utca-Nagyajtai utca útvonalon tudja azt elérni.

A keresztező utcákban időszakos lezárásokra kell számítani.

A Rákospalota felé tartó 5-ös busz útvonala módosul: a Pasaréti út-Gábor Áron utca-Szilágyi Erzsébet fasor útvonalon halad majd, ezért kimarad a Júlia utca és a Vasas sportpálya megálló. A járatra a 91-es busz érintett megállóiban lehet felszállni.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×