eur:
393.77
usd:
365.39
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Rendőrségi útzár a 81-es úton Mezőörsnél, egy baleset közelében, ahol hét ember életét vesztette 2019. március 10-én. Két autó frontálisan ütközött, majd mindkettő kigyulladt.  Az egyik járműben három felnőtt és két gyermek, a másik autóban két felnőtt utazott.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Gyermekek is meghaltak a mezőörsi balesetben

Összesen heten haltak meg, köztük két gyermek. Két mentőhelikoptert is elindítottak a helyszínre, de már nem volt mit tenni.

Mint arról beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt vasárnap délelőtt a 81-es számú főút 57+150. kilométerszelvényében, Mezőörs és a Kerékteleki leágazó között.

Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött frontálisan, majd mindkettő kigyulladt.

Ruskné Takács Anit, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a baleset helyszínére a győri, a kisbéri és a pannonhalmi tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az közölte, hogy az autók frontálisan ütköztek.

Az egyik járműben három felnőtt és két gyermek, a másik autóban két felnőtt utazott.

Az utat a rendőrség lezárta, a forgalmat mindkét irányból a környező utakra terelték.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, hogy a segélyhívás fogadásakor két mentőhelikoptert is elindítottak az esetkocsik mellett. Először a kisbéri és a pannonhalmi esetkocsi ért a baleset helyszínére, azonban a mentők beavatkozására már nem volt mód, mert menthető sérültet nem találtak. A mentőhelikoptereket ezért visszafordították.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×