eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Közúti gépjármű-ellenőrzés Szentendrén 2018. március 8-án. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Szentendrei Rendőrkapitányság közös szervezésében Nőnapi figyelem elnevezéssel tartott közúti ellenőrzést.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Halál a 81-es főúton

Két autó ütközött frontálisan.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt vasárnap délelőtt a 81-es számú főút 57+150. kilométerszelvényében, Mezőörs és a Kerékteleki leágazó között.

Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött frontálisan, majd mindkettő kigyulladt.

Hét ember halt meg a szerencsétlenségben - mondta Ruskné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset helyszínét a műszaki mentés és a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat Mezőörsnél, valamint Keréktelekinél a környező utakra terelték - olvasható a rendőség honlapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Nem teszik zsebre az autósok azt, ami januárban vár rájuk - Mégis mi állhat a háttérben?

Nem teszik zsebre az autósok azt, ami januárban vár rájuk - Mégis mi állhat a háttérben?

Akkorát gyengült a forint az euróval szemben az elmúlt években, hogy a hazai üzemanyagokra meghatározott jövedéki adóterhek mértéke az EU-s minimumszint alá csökkent. A kötelezettségszegési eljárás elkerülése érdekében tehát szükség volt az adó növelésére, a kormány azonban jelentősen "túlbiztosítva" magát, egészen a 420 forintos euró-árfolyamig elegendő jövedéki adót határozott meg, ami január elsejétől élesedik. Ennek hatására vélhetően messze a legmagasabb benzin-és dízelárakkal találkozhatnak majd a magyar autósok a régióban - de mégis milyen logika állhat a kormány döntése mögött? Többek között erre keressük a választ elemzésünkben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. december 9. 05:39
×
×
×
×