eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Galambok randalíroztak Kecskeméten

Galambok verték le a vakolatot az Ifjúsági Otthon homlokzatáról, ezáltal az ott elhaladó gyalogosokat is veszélyeztették.

Egy ideje galambok okoztak gondot a kecskeméti Ifjúsági Otthonnak és a járókelőknek egyaránt, mivel a madarak az épület homlokzatán, a tető közelében található lyukon keresztül rendszeresen berepültek a padlástérbe, ahol már több fészket is kialakítottak. Ki- és berepülésükkor mindig levertek valamennyit a vakolatból, ami mostanra láthatóan megviseltté és veszélyessé vált - írja a baon.hu.

Ezért csütörtökön állagmegóvó munkálatokat végeztek az épületen, egy speciális homlokzati tapasztóanyaggal helyreállították a madarak által levert festést és a lyukat is betömték. A galambok így már nem tudnak berepülni a padlástérbe és további károkat okozni.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×