eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Egy férfi és egy nő fagylaltozik a tavaszias időben Nagykanizsán, az Erzsébet téren 2017. március 21-én.
Nyitókép: Varga György

Durva mínuszokat hoz az éjszaka, utána pedig rekordok jöhetnek

Akár mínusz 10 foknál is hidegebb lehet. Azután rövidesen lesz +20 is.

Éjszaka többnyire kissé felhõs lesz az ég, de fõként északon, északkeleten elõfordulhatnak erõsebben felhõs területek is. Holnap gyengén és közepesen felhõs tájak és idõszakok egyaránt lesznek. Csapadék nem várható. Ma helyenként még élénk északkeleti, északi szél tovább mérséklõdik, holnap többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet szeszélyes területi eloszlásban általában

-5 és -10 fok között alakul, de a fagyzugos tájakon hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hõmérséklet vasárnap 1 és 5 fok között valószínû.

Enyhe levegő érkezik

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban a mostaninál jóval enyhébb levegő érkezik,

visszatér a tavaszias idő.

Hétfőn előbb egy meleg, majd egy alig észrevehető hidegfront vonul át felettünk. Emiatt a hét első napjaiban ismét több lesz felettünk a felhő, számottevő csapadék azonban nem valószínű.

A hét közepén több napsütésre számíthatunk és tovább melegszik az idő, a délutáni hőmérséklet akár a 20 fokot is elérheti.

A hét végén változékonyabbra, felhősebbre fordul időjárásunk, pénteken hidegfront vonul át felettünk esők, záporok, megerősödő szél kísérik vonulását. A hét végére visszaesik ugyan a hőmérséklet, de az éjszakák az ország nagy részén fagymentesek lesznek és délután 5,10 fokra számíthatunk. Hideg, téli időtől egyelőre nem kell tartanunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×