INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

doktori iskola

bge

losoncz miklós

Új doktori iskola nyílik Budapesten

Új doktori iskola nyílik Budapesten

Infostart / MTI

Vállalkozás- és gazdálkodástudományi doktori iskolát indít szeptembertől a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE). Losoncz Miklós kutatóprofesszor vezeti, főként a kis- és középvállalkozások üzleti és menedzsment tématerületeit helyezi képzési és kutatási fókuszába.

Az iskolában társadalomtudományok tudományterületen, gazdálkodás- és szervezéstudományok tudományágban, ezen belül a vállalkozások kutatásának területén kívánnak szakembereket képezni. Elsősorban gazdasági jellegű mesterszakokra épülő képzések lesznek, de az iskola nyitott más mesterszakos végzettséggel rendelkező jelentkezők előtt is, akik a vállalkozás- és gazdálkodástudományok terén kívánnak tanulmányokat folytatni.

Heidrich Balázs, a BGE rektora szerint az egyetem képzési kínálatának fejlesztése és az alkalmazott tudományok egyeteme rang 2016-os elnyerése mellett a vállalkozás- és gazdálkodástudományi doktori iskola indítása is kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy az intézmény sikeresen bővítette oktatási és kutatási portfólióját, mindamellett, hogy fokozatosan tudta emelni a képzések minőségét.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018