eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Horrorfilmbe illő fordulatot vett a Valentin-napi együttlét

Emberi maradványokra bukkant a Bakonyban kiránduló pár.

Emberi maradványokat talált egy pár egy Várpalota melletti erdőben, amikor Valentin-nap alkalmából kirándulni indultak a Bakonyba,

A haláleset körülményeit a Várpalotai Rendőrfőkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja – közölte a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

A történtekről a Veszprém megyei hírportálnak az ösküi Péter Ferenc József elmondta, a gyerekeket február 14-én délután otthon hagyták, a nagymamára bízták, majd a feleségével kirándulni indultak. Öskü és Várpalota között az erdőben, Bánta-pusztánál jártak, amikor egy piros és kék színű hátizsákra lettek figyelmesek, amit fehér színű hegymászó kötéllel két fa közé odakötöttek, és körülbelül tíz méterre egy ruhakupacot is megláttak.

"Ahogy közelebb indultam, láttam, hogy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott, még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt"

- idézte fel az emléket a hírportálnak az ösküi férfi. Mint mondta, szanaszét hevert a földön egy kapucnis felső, az olajzöld színű kabát, a kékes nadrág, illetve a csontok, még a cipőben is csontok voltak.

Azt nem lehet tudni, hogy férfi vagy nő lehetett-e az illető. A férfi azonnal hívta a rendőrséget, és a pár megvárta, amíg a rendőrök kiérkeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×