INFORÁDIÓ 
2020. február 27. csütörtök
Edina

holttest

bakony

rendőrség

valentin-nap

Horrorfilmbe illő fordulatot vett a Valentin-napi együttlét

Horrorfilmbe illő fordulatot vett a Valentin-napi együttlét

Infostart

Emberi maradványokra bukkant a Bakonyban kiránduló pár.

Emberi maradványokat talált egy pár egy Várpalota melletti erdőben, amikor Valentin-nap alkalmából kirándulni indultak a Bakonyba,

A haláleset körülményeit a Várpalotai Rendőrfőkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja – közölte a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

A történtekről a Veszprém megyei hírportálnak az ösküi Péter Ferenc József elmondta, a gyerekeket február 14-én délután otthon hagyták, a nagymamára bízták, majd a feleségével kirándulni indultak. Öskü és Várpalota között az erdőben, Bánta-pusztánál jártak, amikor egy piros és kék színű hátizsákra lettek figyelmesek, amit fehér színű hegymászó kötéllel két fa közé odakötöttek, és körülbelül tíz méterre egy ruhakupacot is megláttak.

"Ahogy közelebb indultam, láttam, hogy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott, még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt"

- idézte fel az emléket a hírportálnak az ösküi férfi. Mint mondta, szanaszét hevert a földön egy kapucnis felső, az olajzöld színű kabát, a kékes nadrág, illetve a csontok, még a cipőben is csontok voltak.

Azt nem lehet tudni, hogy férfi vagy nő lehetett-e az illető. A férfi azonnal hívta a rendőrséget, és a pár megvárta, amíg a rendőrök kiérkeztek.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018