INFORÁDIÓ 
2020. június 2. kedd
Anita, Kármen

tarlós istván

karácsony gergely

horváth csaba

Tarlós István főpolgármester beszél, mielőtt Kürti Gáborral, a Magyar Kerékpárosklub elnökével  együttműködési megállapodást írt alá a Városházán 2018. október 17-én.

Tarlós István elmondta, mit gondol az ellenzéki előválasztásról

Infostart / MTI

Szerény érdeklődésű "házi mérkőzésnek" nevezte az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Magyar Szolidaritás Mozgalom fővárosi előválasztásának vasárnap zárult első fordulóját a főpolgármester.

A főpolgármester hétfőn az MTI megkeresésére reagált az előválasztásra, amelyet Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyert meg.

Tarlós István szerint

"az történt, hogy lejátszottak az MSZP-ben és két kis pártban egy házi mérkőzést. A nézőszám a számokat tekintve szerény volt, a budapesti választók 2,4 százaléka járult az urnákhoz".

Annyi biztos - mondta Tarlós István -, hogy Horváth Csaba kiesett, és az egyik kihívója bizonyosan Karácsony Gergely lesz. A főpolgármester szerint nyilvánvaló, hogy

"Horváth Csabán keresztül már nem először, ismét az MSZP-t alázták meg".

Hogy az őszi választáson vagy akár már júniusban mi lesz, annak megítéléséhez még túl keveset tudunk - jegyezte meg a harmadik ciklusára készülő főpolgármester.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a baloldali előválasztáson mintegy 35 ezer érvényes szavazatot adtak le, és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely óriási fölénnyel, a voksok csaknem 81 százalékával nyert.

Az ellenzéki előválasztás első szakaszában elinduló két főpolgármester-jelölt, a szocialista Horváth Csaba és a zuglói polgármester, Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában vitázott először a nyilvánosság előtt.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018