INFORÁDIÓ 
2020. július 4. szombat
Ulrik

karácsony gergely

puzsér róbert

főpolgármester

tarlós istván

előválasztás

A baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztásának győztese, Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje a Villányi úti Konferenciaközpontban tartott sajtótájékoztatón 2019. február 3-án. Karácsony Gergely 27 598, Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje 6535 szavazatot kapott.

Elmaradhat az ellenzéki előválasztás második fordulója

Infostart

Puzsér Róbert az MSZP és a Párbeszéd közti versengés győztese, Karácsony Gergely kapcsán napvilágot látott kutatás eredményére a Facebookon reagált.

Lehetséges, hogy elmarad az ellenzéki előválasztás második fordulója: Puzsér Róbertnek a baloldali győztessel vívott párharca a független jelölt friss Facebook-bejegyzése alapján van veszélyben. Puzsér a Závecz Research megjelent kutatási eredményére reagált, amely szerint Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjének van egyedül esélye legyőzni a kormánypárti jelölt Tarlós Istvánt az őszi önkormányzati választáson, ezt kijelenteni viszont Puzsér szerint korai.

Mint Puzsér Róbert írja, még el sem kezdődött a kampánya, még be sem mutatta a programját, még nem is vitázott Karácsony Gergellyel, még nyolc hónap van hátra a választásig, Závecz Tibor kutatásával "máris zsarolja a közvéleményt".

Szerinte Závecznek majd akkor kell kutatnia, ha a fent említett dolgok bekövetkeztek.

"Ultimátumként" megfogalmazta, amennyiben a kutató nem száll ki a közvélemény befolyásolásából, "nem lesz előválasztás".

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Kapcsolódó hang

Puzsér Róbert távolmaradással fenyeget és Závecz Tibor ellen szól
 
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018