eur:
395.22
usd:
366.64
bux:
65148.11
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Járművek közlekednek az M35 autópálya új, a 4. és a 481. számú főút közötti szakaszán Debrecen közelében az átadás napján, 2017. december 13-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Régóta várták már az autósok ezt a hírt

Délelőtt átadják a forgalomnak az M35-ös autópálya Debrecen és Berettyóújfalu közötti, valamint az M4-nek a bihari várostól északra lévő csomóponti szakaszát.

A gyorsforgalmi út közvetlen kapcsolatot jelent Budapest és Nyugat-Európa felé a most még halmozottan hátrányos helyzetű Bihar számára, illetve jelentős gazdaságfejlesztő és gazdaságélénkítő hatása lehet.

Az új sztrádaszakaszokat 2019. január elsejéig díjfizetés nélkül használhatják az autósok.

Az eseményről beszámoló Haon.hu úgy tudja, hogy az átadáson a helyi politikusok mellett ott lesz Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Nagy Róbert, a beruházó, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója is.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×