eur:
393.47
usd:
367.04
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Jelentős útlezárás lesz szombaton Budapesten

Elsősorban az Andrássy út környékén, mert a Hősök terén koncertet rendeznek a Punnany Massif, Sting és Shaggy részvételével.

Több ezer embert várnak a Hősök terére a szombat esti koncertre. Ezzel kapcsolatban a Budapesti Közlekedési Központ közölte:

  • szombat 10 órától vasárnap hajnal fél 5-ig lezárják a Hősök terét, az Andrássy utat a Bajza utcáig, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály útig, a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, valamint a Kós Károly sétányt;
  • az M1-es metró 16 és 23 óra között sűrűbben közlekedik, biztonsági okokból azonban lezárhatják a Hősök tere állomást, így a szerelvények megállás nélkül haladhatnak át azon;

Tájékoztattak arról is, hogy a forgalomkorlátozás miatt változik az érintett közösségi közlekedési járatok - a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 230-as, a 979-es busz, valamint a 75-ös trolibusz - útvonala is.

Nem érinti

  • a 105-ös autóbusz a Bajza utca és a Hősök tere megállót,
  • a 20E autóbusz a Hősök tere, illetve Káposztásmegyer felé a Vágány utca/Róbert Károly körút megállót sem,
  • a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz a Hősök tere és a Benczúr utca, valamint a Keleti pályaudvar irányában a Damjanich utca/Dózsa György út megállót sem,
  • a 75-ös trolibusz a Vágány utca/Dózsa György út és a Stefánia út/Thököly út közötti megállókat,
  • a 979-es autóbusz a Benczúr utca és a Bajza utca, illetve Hősök tere megállót.
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Mérsékelt elmozdulásokkal kezdődhet a kereskedés az irányadó európai tőzsdéken a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák előtt. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×