eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Csalók a Posta nevében csábítanak nyereménnyel

A cég logóját felhasználva értékes nyereményeket ígérnek, máskor pedig a Magyar Posta nevében személyes adatokat szereznek meg

Újabb hamis hirdetés jelent meg internetes oldalakon, amelyben a Magyar Posta logóját felhasználva nyereményjátékot hirdetnek és klikkelésért cserébe komoly értékű nyereményeket ígérnek - közölte a cég.

A Magyar Posta Zrt. felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy jelenleg nincs olyan nyereményakciója, amellyel telefonkészüléket lehet nyerni. A Magyar Posta Zrt. akcióit, nyereményjátékait a hivatalos csatornákon hirdeti, böngészés közben felugró ablakként, honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg. A Magyar Posta által meghirdetett akciókhoz minden esetben tartozik játékszabályzat, így ha azt az adott weboldalon nem találja, gyanakodjon, és javasoljuk, hogy zárja be azt az ablakot - tanácsolják.

Az utóbbi hetekben ismét jelezte néhány ügyfél, hogy a Magyar Posta nevében hívták fel őket ismeretlenek és érkező vagy át nem vett küldeményre hivatkozva személyes adatokat szerettek volna megtudni. Fontos tudni, hogy a Magyar Posta telefonon nem kér be érzékeny személyes adatokat, ezért ha ilyen történik, járjanak el kellő körültekintéssel és amennyiben lehetséges, kérjük, tájékoztassák a Magyar Posta ügyfélszolgálatát (06-1-767-8282).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×