eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pexels

Diákok figyelem! Itt a Vakáció-bérlet!

Korlátlan vonatozást biztosítanak a Vakáció-bérletek - tájékoztatta az InfoRádiót Urbán Attila, a MÁV-csoport szóvivője.

A Vakáció-bérlet elsősorban a fiataloknak szól: a fesztiváljáróknak, a rendszeres túrázóknak, a kirándulóknak, a nyári munkát vállaló, ingázó diákmunkásoknak, a Balatonra látogatóknak, továbbá a köz- vagy felsőoktatásban résztvevő érvényes magyar vagy nemzetközi, nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező tanulóknak, hallgatóknak - mondta Urbán Attila.

A 15 és 30 napos bérlet szeptember 14-én 24 óráig, a 60 és a 90 napos szeptember 30-ig használható fel utazásra.
Budapest, 2011. augusztus 6.
Megérkezik a Nyugati pályaudvarra a vonat, amely holland fiatalokat szállít Hollandiából a Sziget fesztiválra. A 16 kocsiból álló vonat több hollandiai várost érintve érkezik meg Budapestre. Az utazó és hálókocsik mellett egy partikocsi is tartozik a szerelvényhez, ahol az út teljes hossza alatt holland DJ-k szolgáltatják a zenét.
MTI Fotó: Kollányi Péter
MTI Fotó: Kollányi Péter

A bérlet a vasúti személypénztárakban, jegyértékesítő automatáknál, és az interneten is megvásárolható a kihirdetett árakon.

"Kedvező az ára, és korlátlan utazást biztosít másodosztályon nemcsak a MÁV-Start, hanem, de a GYSEV összes belföldi járatán is"

- hangsúlyozta a MÁV-csoport szóvivője.

A vakáció-bérlet további nagy előnye, hogy nem kell gyorsvonati pótjegyet váltani, viszont a feláras vonatok esetén (InterCity) a pót és helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet. Az érvényesség kezdetét az utas saját maga választhatja meg - tette hozzá Urbán Attila.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×