INFORÁDIÓ 
2019. március 24. vasárnap
Gábor, Karina

rablás

fegyház

ügyészség

Fegyház lehet a karácsonyi akcióból

Fegyház lehet a karácsonyi akcióból

Infostart

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki pillangókéssel fenyegetőzve rabolt ki egy 16 éves fiút és egy férfit Monoron.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a bűnügy vádlottja 2017. karácsony este felfigyelt egy férfira és két fiúra Monoron, egy sörözőben. Elhatározta, hogy megszerzi a telefonjukat. Utánuk ment az utcán, utolérte őket és mondvacsinált ürüggyel beléjük kötött. Kérdőre vonta a férfit, hogy feltöltött róla egy videofelvételt az internetre, és követelte, hogy mutassa meg a telefonján lévő felvételeket.

A férfi elővette a mobiltelefonját és mutatta a vádlottnak, hogy azon semmilyen felvétel nincs. A vádlott ekkor elővett egy pillangókést, azzal hadonászott és mindhármójukat sorba állította az utcán.

Kiabált, fenyegetőzött, hogy mindenkit nyakon fog szúrni,

majd egy alkalommal megütötte az egyik fiút, aki elszaladt.

A másik fiút és a férfit, a bűnügy sértettjeit azzal fenyegette meg, hogy elvágja a torkukat, ha nem adják át a telefonjaikat. Ők félelmükben nem mertek ellenállni. A vádlott mindkét sértett mobiltelefonját elvette. A férfit még aznap este egy szabálysértés elkövetése miatt Budapesten előállították, és a pár órával korábban megszerzett, egyenként 30 ezer forint értékű telefonokat a rendőrök megtalálták nála.

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolja a férfit, akivel szemben fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Nyitókép: ismeretlen
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018