INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Hatalmas torlódás az M0-áson - erre tud menekülni

InfoRádió
Az M0-s autóút déli szakaszán a 29-es km-nél korábban összeütközött egy kamion és egy kisbusz. Az Útinform tájékoztatásából megtudni, hogy merre érdemes kerülni.

Már két sávon engedik a forgalmat, de az M1-es irányából érkezők több km-es torlódásra készüljenek, az M0-s autóút déli szakaszán, a 29-es km-nél történt baleset miatt.

Érdemes már korábban, akár a budafoki, vagy a csepeli kihajtónál letérni. Kerülőút lehet még az M51-es – M5-ös autópálya útvonal, de vigyázat, mert az M5-ös autópályáról nem lehet felhajtani az M0-s autóútra! Gyál felé lehet kerülni!

Az M1-es autópályán,

- Tatabánya térségében aszfaltoznak. A főváros felé az 53-as és az 54-es km között a külső sávot lezárták, a forgalmat a belsőbe terelik. Torlódás van, aki teheti, már a 61-es jelű Tatabánya-centrum kijárattól Bicskéig az 1-es főúton kerülhet! (Az 54-es km-nél lévő Harkályos pihenőt is lezárták.)

Az M3-as autópályán,

- Gödöllőnél zajvédő falat építenek. Budapest felé a 29-es km-nél a külső sávot lezárták, a forgalmat a belső sávra terelik.

- Hatvan térségében, a 61-as és a 62-es km között javítják a burkolatot. Budapest felé a külső sávot lezárták.

- Budapest felé a 147-es km-nél árokba hajtott, majd felborult egy kamion. A műszaki mentés idejére a külső sávot ideiglenesen lezárják, ezért torlódás várható.

Az M5-ös autópályán, Röszke felé a gyáli szakaszon az elválasztó sáv növényzetét kaszálják. A belső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán átfestik az útburkolati jeleket. A Balaton felé Érd után a 22-es km-nél a külső sávot lezárták, a forgalmat a belsőbe terelik

Az M0-s autóúton az M1-es felé, a Ráckevei Duna híd után, a 22-es km-nél padkát javítanak. Mellette két sávon lehet közlekedni.

A címlapról ajánljuk