eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Jön a Facebook TV - saját gyártású sorozatokkal

Jön a Facebook TV - saját gyártású sorozatokkal

Saját gyártású sorozatokat is kínál majd a Facebook - tudósított nemrégiben a Business Insider. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint Mark Zuckerberg cége minden tartalom felett rendelkezni akar.

A mostani sajtóértesülések arról szólnak, hogy már több tucatnyi műsor le van gyártva, főként kétféle tartalomtípusban. Az egyiket rövid, 5-10 perces, napi epizódokkal jelentkező minisorozatoknak sejtik, a másik pedig néhány hosszabb, nagyobb költségvetésű műsor volna. Ezeket a House of Cards című sorozatként írja le a Business Insider.

„Gyakorlatilag a közösségi média közönségének vagy felhasználóinak minden kell, ami szórakoztatja őket” - mondta a Facebook-oldalak menedzselésével foglalkozó Be Social ügyvezető igazgatója.

Szerinte Mark Zuckerberg cégének az az érdeke, hogy a felhasználók kizárólag a közösségi oldalán keresztül éljék az életüket.

„Miért termeljen bevételt más cégnek az a videó, amely a Facebook felületén osztanak meg? Miért ne termelhetne az bevételt a Facebooknak?” - vetette fel Forgács Mariann.

A Be Social ügyvezető igazgatója az InfoRádiónak azt mondta: a konkurens Google-hoz tartozó YouTube tartalmaihoz képest jobban terjedhetnek majd a Facebook sorozatai.

„Most is tudja, hogy mi a kedvenc sorozatunk, hol check-oltál be, mit néztél legutóbb, és az annak megfelelő vagy ahhoz hasonló dolgokat fogja majd ajánlani. Ha nézed az adott sorozatot, akkor meg fog jelenni az adott sorozathoz tartozó reklámajándék a hírfolyamodban, amit most kedvezményesen vásárolhatsz meg” - vázolta.

Iparági hírek alapján a folyamatosan frissülő rövid filmes tartalmakat egy új videó fül jelzi majd a közösségi oldalon. Míg a hosszabb és prémium műsorokat, amelyekben akár hollywoodi sztárok is szerepelhetnek, külön videoalkalmazáson lehet majd elérni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×