eur:
393.1
usd:
367.19
bux:
0
2024. április 24. szerda György

A határon derült ki, hogy hibás a magyar diákokat szállító busz féke és kormánya is

Budapestről indult és Londonba tartott az az autóbusz, amelyet súlyos műszaki hiányosságok miatt nem engedtek tovább az osztrák hatóságok.

A diákokkal teli autóbusz ellenőrzése közben a hatóságok fékhibát észleltek és a jármű kormányművével is gondok voltak, ezért feltartóztatták a buszt Hegyeshalomnál - írja az ORF alapján az autoszektor.hu.

A rendőrség az ASFINAG, az osztrák autópálya fenntartó műszaki szakértőivel ellenőrizte főleg az autóbuszokat és tehergépkocsikat. Az ellenőrzés során összesen 29 jármű rendszámát vonták be a helyszínen.

A Budapestről indult autóbusz mellett egy Magyarország felől érkező, veszélyes anyagot szállító tartálykocsin repedést fedeztek fel az ellenőrzéskor. Ez a jármű sem folytathatta útját, a 24 tonna anyagot egy másik tartályba fejtették le.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×