INFORÁDIÓ 
2020. június 2. kedd
Anita, Kármen

gyógyszergyár

raktár

tűz

budaörs

Elképesztő belső felvételek a lángokban álló budaörsi raktárról - videó és képgaléria

Elképesztő belső felvételek a lángokban álló budaörsi raktárról - videó és képgaléria

InfoRádió

Megfékezték a lángokat a gyógyszergyári raktártűznél kedden kora délután, jelenleg az izzást próbálják megszüntetni a budaörsi Pharma park területén.

A sűrű füst miatt korábban megkérték a lakosságot, hogy amennyiben lehetséges, a tűz 500 méteres körzetében ne nyissanak ablakot, ajtót, és lehetőleg ne tartózkodjanak a szabadban. Erre már nincs szükség, és kinyithatott a Tesco is.

Az M1-es autópályán elrendelt rendőrségi forgalomlassítására azért volt szükség - mondta a szóvivő -, mert a sűrű füstöt látva, az autósok elkezdtek nézelődni, és ez balesetveszélyes volt - tudósított az MTI.

Időközben a rendőrség azt közölte a honlapján, hogy az autósok ismét használhatják a budaörsi áruháznál lévő lehajtót az M1-es és M7-es bal pályán, amelyet korábban a tűz miatt zártak le.

A helyszínen már két katasztrófavédelmi mobil labor is tartózkodik, hogy az épület teljes hosszában mérhessék az esetleg a levegőbe került veszélyes anyagokat, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy veszélyes anyagok továbbra sem mutathatók ki.

A több ezer négyzetméteres épület több mint kétharmada, milliárdos érték menekült meg a csaknem száz tűzoltó összehangolt munkájának köszönhetően - közölte a katasztrófavédelem. A raktárkomplexum 15 000 négyzetméteres az irodákkal együtt, és 5000 négyzetméteres terület égett le.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018