eur:
393.73
usd:
365.07
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Még mindig az évkezdésnél tartunk

Még mindig az évkezdésnél tartunk

Februárban is az úgynevezett évkezdő könyveket vették leginkább az olvasók, így a pszichológiai, és az egészséges étkezésről szóló népszerű kötetek közül számos ott virított a Bookline toplistáján - mondta a Libri-Bookline pr-menedzsere. Jávor Zsófia hozzátette: a februári lista különlegessége, hogy a könyves és az e-könyves lista teljesen eltér egymástól.

Önismeret, diéta, gasztronómia

Egyrészt az önismereti, másrészt a diétás könyvek iránt a legnagyobb a kereslet – mondta el Jávor Zsófia.

„Az első helyet az Egy kutya négy élete című könyv szerezte meg. A filmet most mutatták be a mozikban, és egy Béni nevű kutya reinkarnációiról szól: több életen keresztül próbál rájönni arra, mi a feladata az életben. A második helyen Danielle Steel egy romantikus regénye áll. A harmadik helyen pedig Sebestyén Balázs és Bio Gabi, azaz Tóth Gábor táplálkozáskutató könyve áll.”

A gasztronómiai témájú könyvek is őrzik a népszerűségüket, Borbás Marcsinak például három kötete is a sikerlistán van, ahogy Vrábel Krisztina 160 grammos diétáról szóló könyvsorozata is. Két híresség, Kepes András és Jakupcsek Gabriella, tavaly megjelent könyve iránt is töretlen az érdeklődés – mondta a Libri-Bookline pr-menedzsere.

„A Libri irodalmi díj döntősei közül Szabó Anna Törésteszt című novelláskötete is a toplistán van.”

E-könyvekben szépirodalom

Jávor Zsófia kiemelte, érdekes, hogy most eltér a hagyományos és az az e-könyv toplista. Az e-könyvek között ezúttal különleges szépirodalmi könyvek szerepelnek. Az első Donna Tartt Az Aranypinty című műve, Elena Ferrante Briliáns barátnőm című könyve a második és Péterfy-Novák Éva Egyasszony című könyve a harmadik. Ez már a megjelenésekor is hatalmas sikert aratott, az e-könyvek között ismét toplistás – tette hozzá a Libri-Bookline pr-menedzsere.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×