eur:
387.69
usd:
357.11
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Ezért kap az adóhivatal vezetője főszerkesztői jövedelmet is

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerint a NAV mindenkori vezetője főszerkesztői, szerkesztési feladatokat lát el az Adóvilág hivatalos szaklapnál és az Adó és Vámértesítő lapnál.

A szervezet csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményével arra reagált, hogy Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő szerint kérdéseket vet fel Tállai András, a nemzetgazdasági tárca parlamenti államtitkárának, az adóhivatal vezetőjének vagyonnyilatkozata, amelyből kiderül, hogy két adótanácsadással foglalkozó cégtől is van jövedelme.

A NAV közleménye szerint a két újság a hatóság által hivatalosan alapított lap, amely szerkesztésében a NAV több munkatársa közreműködik. Az Adóvilágot a Saldo Kft., a Vámértesítő lapot a Kompkonzult Kft. adja ki.

A közszolgálati jogviszonyra vonatkozótörvény alapján nem összeférhetetlen munkaköri feladattal összefüggő egyéb szellemi tevékenységet végezni, erre irányuló jogviszonyt létesíteni - áll az adó és vámhivatal közleményében.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×