eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A Népszabadság munkatársa szerint „nevetséges kizárólag gazdasági okokra hivatkozni”

Ellenzéki tüntetést tartott az Együtt és az LMP a Szabad sajtó útján. Beszédet mondott Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, Jávor Benedek, a PM európai parlamenti képviselője, Juhász Péter, az Együtt alelnöke és Hargitai Miklós, a Népszabadság újságírója.

Jávor Benedek szerint a korrupció Magyarországon maga a rendszer. Úgy ítélte meg, a kormány el akarja tiporni a valóságról beszámoló bátor civileket és a független sajtót. Hargitai Miklós úgy fogalmazott, a Népszabadság esetében nevetséges kizárólag gazdasági okokra hivatkozni. Hadházy Ákos véleményét megfogalmazva azt állította, hogy mindenhol van korrupció, de az nem igaz, hogy ne lehetne megfelelő törvényekkel visszaszorítani azt. Juhász Péter arra szólította fel a hallgatóságot, hogy a jövőben mindenütt fütyülje ki Orbán Viktor miniszterelnököt.

A Fidesz a nap folyamán közleményben foglalt állás úgy fogalmazva, hogy a Népszabadság megszűnése piaci, pénzügyi és alkalmassági kérdés, szemben az ellenzéki állításokkal.

A kormánypárt közleménye szerint a Népszabadság jövőjét az MSZP mostani és korábbi vezetői lopták el, akik nemcsak arra voltak alkalmatlanok, hogy az országot kormányozzák, hanem még arra is, hogy a saját pártlapjukról gondoskodjanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×