eur:
393.47
usd:
366.89
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Véget ért a taxisok demonstrációja az Erzsébet hídon

Véget ért a taxisok demonstrációja a fővárosban, a résztvevők elhagyták az Erzsébet hidat kedden kora délután, így megindulhatott a forgalom az összes sávban.

A tüntetők reggeltől két sávot foglaltak el a híd Pest felé vezető oldalán, a forgalom a fennmaradó négy sávon haladt, kettőn Budára, kettőn Pestre.

Az év eleje óta ez volt a hatodik taxisdemonstráció Budapesten a közösségi személyszállítás betiltásáért, illetve a szolgáltatás megfelelő szabályozásáért.

Az Országgyűlés kedden folytat vitát arról a javaslatról, amellyel a kormány szándékai szerint akár be is tilthatják az internetes fuvarmegosztást végző Uber tevékenységét Magyarországon.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×