eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nem gyújtogatás okozhatta a tüzet a Testnevelési Egyetemen

Az előzetes vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel kizárható az idegenkezűség a Testnevelési Egyetemen keletkezett tűz esetében - közölte az intézmény rektori hivatalának vezetője pénteken az MTI-vel.

Varga Dániel azt írta, a tűzesetet követően megkezdték a tűz keletkezési helyének és okának szakértői vizsgálatát.

Megjegyezte: a Testnevelési Egyetem 2014-től folyamatos és érvényes, teljes körű "all risk" vagyon- és felelősségbiztosítással rendelkezik az Uniqa Biztosító Zrt.-nél. A károkat a biztosítótársaság szakértőinek részvételével mérik fel.

A Testnevelési Egyetem Alkotás utcai atlétikai csarnoka csütörtökön öt óra előtt gyulladt ki, teljes terjedelmében égett, de nem sokkal hat óra utánra körülhatárolták a tüzet - közölte korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A háromezer négyzetméteres épület teteje beomlott, a létesítmény használhatatlanná vált.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×