eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Jelöltlistát küldött az Együtt-PM az MSZP-nek

Elküldte a jövő évi parlamenti választásra állítandó jelöltjeinek listáját az MSZP-nek az Együtt - Párbeszéd Magyarországért Szövetség. Több napilap is arról számolt be: a listán csak 90 név szerepel a lehetséges 106 helyett.

Szigetvári Viktor, a szövetség társelnöke a Népszabadságnak azt mondta: több jelöltjük azért nem került fel a listára, mert még nem rendezték politikai szerepvállalásukat a civil életükben. A Magyar Nemzetnek ugyanakkor a szövetség másik politikusa, Karácsony Gergely arról beszélt: tudják, hogy egyes körzeteket az MSZP magának akar, így a tárgyalásaik sikeréért azokban nem is állítottak jelöltet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×