eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Hamarosan megérkezhet a béremelés az egészségügyben dolgozók egy részének

Lapértesülés szerint hamarosan megkaphatja a béremelést azoknak az egészségügyi dolgozóknak egy része, akik korábban kimaradtak a juttatásból.

A Magyar Nemzet egy kormányrendelet-tervezetre hivatkozva azt írta: az egészségügyért felelős államtitkárság elképzelése szerint pluszpénzhez juthatnak többek között az Országos Epidemiológiai Központ és az Országos Környezetegészségügyi Intézet betegellátással foglalkozó dolgozói, valamint a légi mentők is. A tervek szerint a többletbért januárig visszamenőleg, egy összegben kapnák meg az érintettek, úgy, ahogy az nyáron az egészségügyi dolgozók nagy részének járt. Akkor csaknem 86 ezer ágazati dolgozó jutott pluszpénzhez.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 05:45
×
×
×
×