INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Forgalomkorlátozás lesz a hétvégén a Király utcában

Infostart / InfoRádió
A Király utcát szombaton és vasárnap a Károly körút és a Nagymező utca között rendezvény miatt lezárják a gépkocsiforgalom elől. A környéken több másik utcában is forgalomkorlátozásokra kell számítani - figyelmeztet a Budapesti Közlekedési Központ.

A "Király Vásár" nevű rendezvény miatt 2012. április 14-én és 15-én, szombaton és vasárnap lezárják a forgalom elől a VI. kerületben a Király utcát a Károly körút és a Nagymező utca között. A jelzett szakaszon a Király utcát keresztező utcák, azaz az Asbóth utca, a Holló utca, a Kazinczy utca és Kisdiófa utca a Dob utca felől; a Vasvári Pál utca, a Székely Mihály utca és a Káldy Gyula utca a Paulay Ede utca irányából zsákutca lesz.

A rendezvény idején ugyancsak lezárják a gépkocsiforgalom elől a Rumbach Sebestyén utca Király utca és Madách Imre út közötti szakaszát. A forgalom elől elzárt területen, a rendezvény idején várakozni sem lehet a gépkocsiknak.

A forgalomkorlátozás a tömegközlekedési járatokat nem érinti. A BKK célja, hogy a rendezvény a lehető legkisebb mértékben zavarja a forgalmat.

A címlapról ajánljuk