eur:
389.28
usd:
362.66
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A holland legenda Xavinak adná az Aranylabdát

Johan Cruyff, a holland válogatott és az FC Barcelona egykori zseniális labdarúgója Xavi Hernadeznek, a katalán alakulat világbajnok középpályásának adná idén az Aranylabdát.

"A legjobb játékost ízlés, és nem a pozíciója szerint lehet kiválasztani. - mondta Cruyff, aki három alkalommal (1971, 1973, 1974) is megkapta az elismerést. - Xavi is rászolgált a magas kitüntetésre, de nem azért, mert ő a legeslegjobb, hiszen Ronaldo és Messi játéktudását sem lehet összevetni. Minden attól függ, hogyan tekintesz a futballra. Még az a szerencse, hogy nekem nem kell szavaznom Aranylabda-ügyben."

Xavi Hernandez is szerepel azon a 23 fősre szűkített listán, amelyről a 2011-es Aranylabda három jelöltjét nevezi majd meg a nemzetközi szövetség (FIFA) és a France Football magazin. A három döntős nevét december 5-én közlik, a győztes kilétére pedig a január 9-én, Zürichben sorra kerülő FIFA-gálán derül fény.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×