eur:
386.87
usd:
355.63
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Londonba utazik Orbán Viktor

Kétnapos hivatalos látogatásra Nagy-Britanniába utazik csütörtökön Orbán Viktor kormányfő, és tárgyal mások mellett David Cameron brit miniszterelnökkel.

Orbán Viktor csütörtökön gazdasági szakemberek, újságírók és egyetemisták előtt előadást tart a London School of Economicsban "Közép-Európa - a növekedés motorja" címmel.

A kormányfő kétnapos látogatása során találkozik David Woottonnal, a londoni City polgármesterével.

Pénteken Orbán Viktor részt vesz a Nemzetközi Demokrata Unió kongresszusán, amelynek helyszínén kétoldalú tárgyalást folytat majd David Cameron brit miniszterelnökkel.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×